translate

RC Wings
 
BMI 555b.png

BMI 555 Cup

Dit seizoen start RC-Wings met de bmi 555 cup wij doet dat in samenwerking met modelvliegsport oosterhout en de knvvl. De eerste wedstrijd wordt gevlogen bij modelvliegclub Oosterhout op 10 juni 2018. Wat houdt de 555 cup nou eigenlijk in, de 555 cup is meer een gezelligheids cup dan een echte wedstrijd.  

De instap in deze cup is dan ook simpel en zeker niet duur. Het spel wordt gespeeld met een vrij eenvoudige 2 meter elektro zwever. Het is de bedoeling om met de zwever zo hoog mogelijk te komen binnen een duur van 30 seconden motorloop.
Na de 30 seconden mag de motor niet meer gebruikt worden. de bedoeling is dan zo lang mogelijk in de lucht te blijven met een max van 5 minuten. Ga je over de 5 minuten dan telt deze ronde niet. Het is dus de bedoeling om zo lang als mogelijk met een max van 5 minuten in de lucht te blijven.
maar het spel is nog niet ten einde, het is de bedoeling om zo dicht als mogelijk, te landen bij de middenstip. om nog eens extra bonus punten te krijgen. Er worden minimaal 3 en maximaal 5 heats per dag gevlogen de 2 beste heats tellen. We spelen 2 voorrrondes op verschillende clubs en een finale.
de 15 beste deelnemers uit elke voorronde mogen door naar de finale.
De 555 cup is exclusief te verkrijgen bij rc-wings, heb je een 555 cup dan is deelname gratis. heb je zelf een andere 2 meter zwever dan mag je zeker meedoen, maar dan is de inschrijving eenmalig 15 euro. De 555 is een zeer goede zwever met veel mogelijkheden, we hebben de rolroeren laten aan passen in 2 delen zodat je ze kan mixen in bijvoorbeeld een airbrake, ook zijn de remkleppen voorbereid in dien je dat wil. De data's voor de club komen binnenkort online, wij hopen dit jaar met jullie een leuke en zeer gezellige cup te draaien. inschrijven kan bij RC-Wings of modelvliegsport Oosterhout. bedankt voor het kijken en we zien jullie komend jaar graag op de 555 cup weer terug.

Het adres van modelvliegclub Oosterhout:

Adres: Weststadweg 1, 4906 MK Oosterhout

 

Voor eventuele vragen en of inschrijvingen kunt u mailen naar: info@rc-wings.com