translate

RC Wings
 
Lijm
 • PremTef HS

  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen!

  PremTef HS

  De PremTef HS is een hoogwaardige PTFE olie die zeer goed drukbestendig is en een hoge dosis PTFE bevat. Het product wordt verwerkt met een uniek drijfgas mengsel, waardoor de PremTef HS bijzonder capillair is. Dit wil zeggen dat het product naar de meest nauwe plaatsen toe “kruipt” om vervolgens uit te harden tot een stevig vet dat lang op de juiste plek blijft zitten en een langdurige smering realiseert.

  De PremTef HS kent een zeer hoge temperatuursbestendigheid van -25°C tot +260°C. Tevens is het product bestand tegen weersinvloeden, beschermt het tegen corrosie en verdringt het water en vuil.

  € 15,80
 • All Purpose Foam Cleaner

  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen!

  All Purpose Foam Cleaner

  De All Purpose Foam Cleaner is een zeer krachtige schuimreiniger die door zijn speciale samenstelling perfect ingezet kan worden voor vele soorten reinigingen. Het product is uitermate geschikt voor het reinigen van het interieur van voertuigen, kunststoffen, leer, bekledingen, vloerbedekking, etc..

  € 10,70
 • UniSolve Spray

  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen!

  UniSolve Spray

  UniSolve Spray is speciaal ontwikkeld voor kitresten verwijderen en voor het reinigen en ontvetten van ondergronden die gereed gemaakt worden voor verdere bewerking. Het product tast de meeste lak- en kunststofsoorten niet aan, verdampt traag en vervliegt volledig.

  UniSolve Spray is tevens uitstekend geschikt voor het verwijderen van lijmresten, vet, tectyl, olie, was en siliconen.

  € 12,70
 • Total Wipes

  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen!

  Total Wipes

  Total Wipes zijn krachtige reinigingsdoeken voor het effectief reinigen van handen en gereedschappen. De unieke reinigingsvloeistof is samengesteld uit zeer milde huidvriendelijke tensiden die zorgen voor optimale reiniging, bescherming en verzorging van de handen. Total Wipes zijn veilig in gebruik en staan er bekend om dat de doeken nagenoeg nooit huidirritatie veroorzaken.

  Met de Total Wipes worden ook zwaardere industriële vervuilingen zoals smeermiddelen, vet, lijm, kit en verf eenvoudig verwijderd. De verpakking bevat 75 reinigingsdoeken met het formaat 21 CM x 26 CM. De doeken bevatten een grove kant om het vuil los te scrubben en een gladde kant om het vuil op te nemen. Na gebruik van de Total Wipes voelen handen en gereedschap niet plakkerig aan en zal men een aangename geur waarnemen.

  € 24,95
 • Spray Gloss

  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen!

  Spray Gloss
  Poetsmiddel voor zeer fraai eindresultaat

  Spray Gloss is een hoogwaardig poetsmiddel dat glans en bescherming geeft aan vele soorten lakken, kunststoffen en metaalsoorten. Doordat de Spray Gloss zich eenvoudig laat verwerken, verkrijgt men met weinig inspanning een zeer fraai eindresultaat.

  Spray Gloss kan ingezet worden op kunststoffen, gelakte ondergronden, plexiglas, RVS en chroom. Eigenlijk kan gesteld worden dat Spray Gloss op alle gladde ondergronden toegepast kan worden. Let op: de ondergrond gecontroleerd inspuiten. Spray Gloss realiseert bij kleine hoeveelheden al een prachtig eindresultaat, waardoor een overvloed aan product niet noodzakelijk is.

  € 9,90
 • Rapid Glue Activator

  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen!

  Rapid Glue Activator

  Rapid Glue Activator is een secondelijm activator voor het snel laten uitharden van de Rapid Glue. Rapid Glue en Rapid Glue Activator zijn twee unieke producten die in combinatie zijn ontwikkeld voor het snel repareren en verlijmen van nagenoeg alle moderne kunststoffen en metalen.

  € 19,95
 • Rapid Glue

  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen!

  Rapid Glue

  Rapid Glue is een secondelijm op basis van cyanoacrylaat die uitstekend geschikt is om nagenoeg alle harde en zachte kunststoffen snel met elkaar te verlijmen. Het product is perfect geschikt voor oppervlakken zoals sponsrubber, hout, MDF, karton, leer, bekleding, kunststoffen, poreuze oppervlakken, etc..

  Rapid Glue is verpakt in een handige penachtige verpakking waardoor men makkelijk het product kan doseren en heel precies op het gewenste oppervlak kan aanbrengen.

  € 12,95
 • UHU Plus endfest

  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen!

  UHU Plus endfest

  € 13,50
 • UHU Hart

  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen!

  UHU Hart

  € 8,95
 • UHU POR - styrodur of foam lijm - 50ml

  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen!

  UHU POR - styrodur of foam lijm - 50ml

  € 7,95
 • Zap-A-Gap PT-15 2 Oz. Zip Kicker Aaerosol Spray

  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen!

  PT-15

  € 8,49
 • Z-Poxy 30min 237ml

  pt-39

  € 23,40
 • ZAP 5 Minuten Z-Poxy 226,8 gram - PT-38

  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen!

  PT-38

  € 24,90
 • Zap 5 minuten

  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen!

  PT-37

  € 18,30
 • ZAP Slo ZAP CA Glue, Thick, 2 oz

  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen!

  PT-33

  € 17,80
 • Zap Thin

  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen!

  PT-08

  € 9,90
 • Zap Medium

  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen!

  PT-03

  € 9,90