translate

RC Wings
 
iGyro System
 • PowerBox iGyro™SRS

  Levertijd: 7 tot 10 werkdagen!

  Productomschrijving
  De PowerBox iGyro ™ SRS is een compleet nieuw type gyro-systeem bedoeld voor vliegtuigen met een vaste vleugel. In de ontwikkelingsfase was ons constant streven om maximale veelzijdigheid te combineren met een eenvoudige bediening. Het systeem bevat een reguleringsalgoritme dat speciaal is ontwikkeld voor modellen met een vaste vleugel, waardoor de bekende vliegeigenschappen van het model nauwelijks veranderen; tegelijkertijd vliegt het vliegtuig veel soepeler en nauwkeuriger, en is het minder gevoelig voor ongewenste weersinvloeden of aërodynamische invloeden. De behoefte aan mixers, zoals lift naar roer of flappen, is volledig geëlimineerd. De iGyro ™ maakt gebruik van de nieuwste servobustechnologie om de extreem complexe bedradingsvoorzieningen die nodig zijn voor eerdere gyrosystemen te minimaliseren.

  € 299,00
 • PowerBox iGyro™3e

  Levertijd: 7 tot 10 werkdagen!

  Productomschrijving
  De iGyro 3e is het kleine broertje van de iGyro SRS en biedt uitstekende prestaties. De controlekarakteristieken zijn identiek aan die van de iGyro SRS, en de kwaliteit van de unit weerspiegelt natuurlijk ook de allerhoogste PowerBox-standaard! De software-update V3 biedt een middel om een ​​constant gyro-effect te verkrijgen over het volledige snelheidsbereik van het model met de GPS II-sensor.
  De iGyro 3e werkt met normale PWM-signalen aan de in- en uitgang, waardoor het een eenvoudige taak is om de gyro te installeren en in bestaande modellen in te stellen. De iGyro 3e wordt eenvoudigweg in een lus geplaatst tussen de ontvanger en servo's en de versterking kan tijdens de vlucht worden aangepast als er een hulpkanaal aan is toegewezen. Het netto resultaat is dat het slechts een paar minuten duurt om de iGyro 3e te installeren en in te stellen.

  € 199,00
 • PowerBox iGyro™1e

  Levertijd: 7 tot 10 werkdagen!

  Productomschrijving
  Net als bij de iGyro 3e is het indrukwekkende kenmerk van de iGyro 1e hoe eenvoudig het is om te gebruiken. Het apparaat kan direct nadat het is uitgepakt worden gebruikt: aansluiten, op zijn plaats bevestigen, vliegen.

  In elk opzicht is de prestatie ervan net zo goed als de bekende grotere iGyro-systemen, en de kleine versie verleent precies hetzelfde iGyro-gevoel. De extra integrale functies zijn 's werelds eerste in deze klasse:
  Twee uitgangen kunnen onafhankelijk van elkaar worden opgesteld, zowel in gyro-effect als in controlefunctie. Dit betekent: het is mogelijk om uitgang 2 afzonderlijk aan te passen voor de richting van het effect van de gyro, en de draairichting, eindpunten en het midden van de servo. Deze integrale servo-matchfunctie kan bijvoorbeeld worden gebruikt om een ​​enkel kanaal te gebruiken om het roer en stuurbare neuzenwiel te besturen, maar verschillende gyro-functies voor beide in te stellen. Normaal gesproken kan het neuswiel worden ingesteld met een koersfunctie, maar alleen met het roer met de functie Normale gyro. Het is ook mogelijk om de gyro-functie toe te wijzen aan twee rolroeren, zonder dat het differentieel hoeft te worden verbeurd.
  Een andere handige functie is de mogelijkheid om gyro-gain automatisch op te slaan: als u een tekort aan kanalen heeft, kunt u de iGyro 1e eenmaal instellen met behulp van een ontvangeruitgang en vervolgens de versterkingsingang bij de ontvanger loskoppelen; de ingestelde versterkingswaarde wordt nu automatisch opgeslagen. De eerder gebruikte uitgang van de ontvanger is nu weer beschikbaar voor andere functies.

   

  € 79,00
 • PowerBox iGyro SAT

  Levertijd: 7 tot 10 werkdagen!

   

  Productomschrijving
  De iGyro SAT is speciaal ontwikkeld als aanvulling op de nieuwe reeks PowerBox PBR-ontvangers door de modeller een zeer eenvoudige manier te bieden om een ​​iGyro-functie toe te voegen aan elke PowerBox PBR-ontvanger - Plug 'n'Play. De iGyro SAT werkt als een sensormodule en geeft de gegevens door aan de ontvanger via de FastTrack-bus, die speciaal voor dit doel is ontwikkeld.

   

  Wanneer ingeschakeld, detecteert de ontvanger automatisch een aangesloten iGyro SAT en reageert door alle instelfuncties beschikbaar te stellen op de CORE-zender. De module is zo klein dat deze overal in het model kan worden geïnstalleerd; de aansluitkabel kan zo nodig tot elke lengte worden verlengd.

   

  € 99,00