translate

RC Wings
 
Multiplex Models
 • Multiplex FunJet Ultra BK

  Levertijd: 7 tot 10 werkdagen!

   

  Het racemonster van Multiplex

  Zelfs de "normale" FunJet van MULTIPLEX is een van de snelste in zijn klasse voor de absolute snelheid fans hebben we nu een nog betere jet gecreëerd. 
  De nieuwe FunJet ULTRA laat het hart van adrenaline junkies nog sneller kloppen. 

   

   

  € 310,90
 • Multiplex FunRacer Orange Edition RR

  Levertijd: 7 tot 10 werkdagen!

  Zeer snel!

  De MULTIPLEX FunRacer is een sportief racevliegtuig dat er niet alleen goed uitziet, maar ook fantastisch vliegt. Bij de ontwikkeling was het belangrijk om een ongecompliceerd model met veel funfactor en een hoge mate van prefabricage te realiseren. 

  De Funracer is het ideale model voor clubraces, luchtgevechten of estafettevluchten met collega's. 
  Hij heeft een enorm snelheidsbereik en is altijd veilig en comfortabel om te sturen. De FunRacer is beschikbaar in twee RR-versies, eenmaal afgewerkt met typische Multiplex Orange-lak, of in pure witte ELAPOR. U hebt dus de mogelijkheid om uw eigen kleuropvattingen met ELAPOR-kleur te realiseren. 

   

  € 224,90
 • Multiplex RockStar RR

  Levertijd: 7 tot 10 werkdagen!

   

   

  De Airshow-tweedekker

  De MULTIPLEX ROCKSTAR is een dubbeldekker die fascineert door zijn kracht en dynamiek. . Met de ROCKSTAR zijn ook 3D-manoeuvres zoals Torquen, Harrier of Powerrollfiguren mogelijk. Dit MULTIPLEX model met 1050 mm spanwijdte, is via het netwerk van Elapor ®Of koolstofvezel, aluminium en M-Frame technologie zo sterk gebouwd, Een opmerkelijk hoge sterkte romp door "M-Frame Technologie", stabiele en lichtgewicht carbon buizen (CFK) in de vleugels, of een zeer eenvoudige en snelle upgrade - dankzij de afneembare vleugels en staart met een snelle montage. De MULTIPLEX ROCK STAR zal de ervaren RC piloten uitdagen en belonen met zijn enorme fun factor.

   

  € 258,90
 • Multiplex TwinStar BL RR

  Levertijd: 7 tot 10 werkdagen!

  Summer Feeling - Made in Germany

  De Twin Star BL uit MULTIPLEX is gebaseerd op de "Caribische eiland hoppers" en geeft een zomergevoel op het vliegveld. Geniet van de kracht en het geluid van de twee krachtige motoren tijdens fly-bys. Een fascinerende ervaring! Hij biedt snelle beginnerservaringen aan beginners met zijn buitengewoon goedaardige vluchteigenschappen. Als een aerobatic trainer maakt de uiterst wendbare TwinStar BL indruk met: rollen, loops, stunts en nauwkeurige spotlandingen. Dankzij het gunstige ontwerp is de TwinStar BL uitstekend geschikt als een FPV-model. Het model met zijn spanwijdte van 1.420 mm biedt ideaal transport dankzij de snel deelbare vleugels. Hij past dus in elke kofferbak. Het model gemaakt in Duitsland,® - een speciaal schuimmateriaal van de beste kwaliteit. Met de 3-S-station in de RR-versie van de Twin Star BL gaat hij recht omhoog!

   

  € 325,90
 • Multiplex Stuntmaster RR

  Levertijd: 7 tot 10 werkdagen!

   

   

  STUNTMASTER - de 3D-Foamie!

  Ben je onderweg om 3D-pilot te worden?  en heb je een coach nodig? Dan hebben wij precies wat u zoekt!
  De Stuntmaster - ideaal voor het leren en oefenen van 3D-aerobatics. De ELAPOR ® model is zeer robuust en zeer wendbaar op rol loops, koppel rollen of Knife-Edge-Spins. Op pleintjes en sporthallen, de stunt kapitein voelt zich in zijn element. Hij zal je inspireren!

   

  € 206,90
 • Multiplex FUNRAY RR

  Levertijd: 7 tot 10 werkdagen!

   

  Maximale funfactor

  De MULTIPLEX FUNRAY opent een nieuw tijdperk van ELAPOR®-modellen!
  Deze kant en klare, elegante 4-kleppen elektrisch zweefvliegtuig inspireert de dynamische zweefvliegkunstvliegen. De FUNRAY heeft uitstekende all-round eigenschappen, bewijst zichzelf op hellingen en in de thermische gebieden. Na een steile afdaling met Butterfly is een precieze landing een koud kunstje. De FUNRAY overtuigt met ongelooflijke snelheid en precisie in aerobatics. Zoiets bestond nog niet in de ELAPOR® glider-modellen! Deze prestaties worden mogelijk gemaakt door de moderne hybride constructie in een composiet van koolstofvezel, roestvrij staal, aluminium, plastic en het speciale ELAPOR® bouwschuim.

   

   

   

  € 449,90
 • Multiplex EasyGlider 4 RR

  Levertijd: is eind september leverbaar!

   

   

  De beste EasyGlider ooit!

  Zijn bijzondere kracht is het eenvoudige gebruik van thermiek en wind bij lage snelheid tijdens het zweefvliegen.
  Onder het motto: "Evolutie in plaats van revolutie", is deze ELAPOR®-klassieker herwerkt en wordt deze als 100% "Made in Germany" gelanceerd. De MULTIPLEX EasyGlider is een cult en ongeëvenaard in zijn vakgebied. Daarom moest de EasyGlider 4 een echte MULTIPLEX EasyGlider blijven.

  Wat is nieuw:
  • Vleugels met superlichte en sterke GRP 
  • Stevige romp met M-Space-technologie
  • Afneembare zij- en horizontale stabilisator - gemakkelijk te transporteren
  • RR uitvoering met gelijmde landing skid
  • Modern ontworpen stickervel met landing skid

  de RR-model is gebouwd 100% compleet en uitgerust met MULTIPLEX servo's en een ROXXY- motor set. Monteer je eiegen ontvanger batterij erin en klaar! 

  De Easy Glider 4 is een leuk model zelfs in kunstvliegen (lussen, rollen, omgekeerde vlucht, draai, ...) Het ziet er allemaal super uit!

   

  € 196,90
 • Multiplex Extra 330 SC Oranje BK

  Dit model heeft een levertijd van 7 tot 10 werkdagen!

   

   

  Het Ultieme 3D-freestyle monster

  Dit MULTIPLEX aerobatic model is het ultieme 3D vliegtuig voor de ervaren piloot. Het kitmodel is klaar in ongeveer zes uur en daarna  klaar voor gebruik. 

  Dit werd ontwikkeld in samenwerking met Gernot Bruckmann, Extra Aircraft en Mirco Pecorari (Aircraftstudiodesign) tot een topproduct.

  De MULTIPLEX Extra 330 SC is ontworpen als een absoluut onbeperkt 3D Freestylemonster en kent geen grenzen in de lucht. De extreem sterke constructie bepaalt nieuwe normen in de 1,2 m-klasse.
  Alle denkbare kunstvluchten zijn mogelijk met dit model. Vanwege de lange romp vliegt het vliegtuig heel nauwkeurig, zodat er "patroonstijl" (programma-aerobatics) kan worden gevlogen.

  De Extra 330 SC is erg groot voor een model met een spanwijdte van 1.15 m en is een "must have" voor alle aerobatic fans. De krachtige borstelloze motor is ontworpen voor de ultieme 3D-vlucht.

   

  € 289,90
 • Multiplex Funcub XL

  Levertijd: 7 tot 10 werkdagen!


  Beter dan plezier - veel plezier!

  De FunCub XL van MULTIPLEX is ontwikkeld als een groot multifunctioneel hoogvliegend aerobatic-trekplezier. De XL heeft ongelooflijke korte start- en landingskenmerken en kan op bijna elk terrein thuis en overal worden gebruikt met zijn grote, zachte tundra banden!

   

  € 385,60