translate

RC Wings
 
Phoenix Models
 • Phoenix Spitfire 61cc - 241 cm

  Levertijd: Mail voor de aktuele levertijd!

   

  Phoenix Spitfire 61cc - 241 cm
  De Warbird-serie van Phoenix is ​​tot 95% geprefabriceerd en bedekt met Oracover-folie. Dankzij de nieuwe lasersnijtechnologie is een lichtgewicht en zeer sterke houtconstructie geproduceerd met veel nieuwe details. Het model maakt indruk zijn bezoekers met een uitgebreide cockpit, intrekbaar landingsgestel, prototypische flappen en vele andere details. De motorkap is gemaakt van glasvezel en geverfd. De Spitfire is volledig gemaakt van hout van hoge kwaliteit en bedekt met originele Oracover-folie. Het model is ontworpen voor een 50-60 cc verbrandingsmotor of een borstelloze motor van 80 mm. Toegang tot de aandrijfbatterij wordt geleverd door een afneembaar deksel. De Spitfire is afgewerkt met Oracover folie bedekt, alle kleine onderdelen die nodig zijn voor de constructie zijn inbegrepen.

   

  features:

   

  • Afdekking met originele Oracover-folie
  • Zeer lichte en zeer krachtige, lasergesneden houten constructie
  • GRP-motorkap
  • Opgeveerd intrekbaar landingsgestel
  • tweedelige vleugel
  • Prefabricage-graad van 95%, bedekt en geverfd
  • Elektrisch of verbranding mogelijk

   

  spanwijdte:

  • 2.410 mm
  • lengte:
  • 2,177 mm
  • gewicht:
  • 11,0 - 12,0 kg

   

   

   

   

   

  € 799,00
 • Phoenix P-47 Thunderbolt - 30ccm - 200 cm

  Levertijd: 7 tot 10 werkdagen!


  Phoenix P47 Thunderbolt - 200 cm

  De P47 Thunderbolt fascineert met zijn Scale Cockpit incl. Piloot, evenals vele andere schaaldetails. Een bijzonder hoogtepunt van de P47 is het robuuste en verende pneumatische intrekbare landingsgestel - dit is al bij de levering inbegrepen. Dankzij de zuiver tot in het kleinste detail is het design van de P47 nauwelijks te onderscheiden in de lucht van het origineel.

  Het model is tot 95% geprefabriceerd en bedekt met Oracover-folie, alle kleine onderdelen die nodig zijn voor de constructie zijn bij de levering inbegrepen. De P47 is ontworpen voor gebruik met een 30cc-benzinemotor of 63 mm borstelloze motor, voor beide aandrijfvarianten zijn de accessoires ook inbegrepen. Dankzij de volledig afneembare kap kan de batterijwisseling snel worden gerealiseerd. De tweedelige vleugel zorgt voor gemakkelijk en comfortabel transport.

   

   

   

  € 599,00
 • Phoenix F4U Corsair - 180cm

  Levertijd: Mail voor de aktuele levertijd!

  Phoenix F4U Corsair - 180 cm
  De nieuwe Warbird-serie van Phoenix is ​​tot 95% geprefabriceerd en bedekt met Oracover-folie. Dankzij de nieuwe lasersnijtechnologie is een lichtgewicht en zeer sterke houtconstructie geproduceerd met veel nieuwe details.

  De F4U Corsair is uitgerust voor elektrische of verbrandingsaandrijving. Alle benodigde onderdelen zijn - net als het intrekbare landingsgestel - bij de levering inbegrepen.
  De batterijwissel kan snel en eenvoudig worden uitgevoerd via de afneembare luifel. Vanwege de hoge mate van prefabricage is het model in een mum van tijd voltooid.

  In gebruik vertoont het model dan een zeer goedaardig vluchtgedrag.

  Dankzij het ontwerp, dat trouw is aan het laatste detail, is de Corsair nauwelijks te onderscheiden van het origineel in de lucht.

   

  € 439,00
 • Phoenix P-47 Thunderbolt - 163 cm

  Levertijd: Mail voor de aktuele levertijd!


  Phoenix P-47 Thunderbolt - 163 cm

  De P-47 Thunderbolt was een van de belangrijkste vliegtuigen in de Tweede Wereldoorlog op het gebied van prestaties en veelzijdigheid. De nieuwe Warbird-serie van Phoenix is ​​tot 95% geprefabriceerd en bedekt met Oracover-folie. Door het gebruik van de nieuwste lasersnijtechnologieën werd een nieuwe lichtgewicht en uiterst sterke houtconstructie gecreëerd, die indruk maakt met zijn enorme aandacht voor detail.

  Het model is bedoeld voor zowel elektrische als verbrandingsmotoren. Alle benodigde onderdelen zijn - zoals het intrekbare landingsgestel - al bij de levering inbegrepen. De batterij kan snel en eenvoudig worden vervangen via de afneembare cabinedak. De hoge mate van prefabricatie maakt het mogelijk om het model in een zeer korte tijd klaar om te vliegen te bouwen.

  De P-47 is vrijwel niet te onderscheiden van het origineel in de lucht vanwege het prototypische ontwerp en vertoont een goedaardig vluchtgedrag.

   

  € 329,00
 • Phoenix P-51 Mustang 50-60cc - 219 cm

  Levertijd: Mail voor de aktuele levertijd!

  Phoenix P-51 Mustang 50-60cc - 219 cm

  De P-51 was in staat om de grote tank en de optionele externe brandstoftanks om de bommenwerpers naar Duitsland en terug te begeleiden. Door de uitstekende vliegprestaties en het hoge bereik was de P-51 Mustang een van de beste Warbirds. De Warbird reeks van Phoenix is ​​tot 95% gebouwd en bedekt met Oracover. Dankzij de nieuwe lasersnijtechnologie is een lichtgewicht en zeer sterke houtconstructie geproduceerd met veel nieuwe details.

  De Phoenix P-51 Mustang is gemaakt voor een  82 mm borstelloze motor of een 50 - 60cc motor

   

  € 849,00
 • Phoenix Stuka Ju87 60cc - 240 cm

  Levertijd: 2 tot 3 dagen levertijd!


  Phoenix Stuka Ju87 60cc - 240 cm
  De Stuka Ju87 is een eenmotorige duikjager (Stuka) die werd ontwikkeld in 1935. Het low-wing vliegtuig met twee plaatsen met zijn kenmerkende gelede vleugels en het stijve chassis werd gebruikt voor het bombarderen van aanvallen in de context van tactische missies als een duikvliegtuig.
  De Warbird-serie van Phoenix is ​​tot 95% geprefabriceerd en bedekt met Oracover-folie. Dankzij de nieuwe lasersnijtechnologie is een lichtgewicht en zeer sterke houtconstructie geproduceerd met veel nieuwe details.   

  € 849,00
 • Phoenix Focke Wulf - 140 cm

  Levertijd: Mail voor de aktuele levertijd!

  Phoenix Focke Wulf - 140 cm

  De Focke Wulf is een eenmotorige jager die vanaf 1941 werd gebruikt naast de bekende ME 109 als de tweede standaard jager in de Tweede Wereldoorlog. De Focke Wulf werd niet alleen gebruikt als jachtvliegtuig, maar ook als verkenningsvliegtuig, jachtbommenwerpers, nachtjagers en vliegtuigen met grondaanval.
  De Warbird-serie van Phoenix is ​​tot 95% geprefabriceerd en bedekt met Oracover-folie. Dankzij de nieuwe lasersnijtechnologie is een lichtgewicht en zeer sterke houtconstructie geproduceerd met veel nieuwe details.

  De Focke Wulf is ontworpen voor een borstelloze motor van 42 mm of een verbrandingsmotor van 8,5 cm. 

  € 229,00
 • Phoenix Stinson Reliant 35cc - 220 cm

  Mail voor de actieve levertijd.

  info@rc-wings.com

  Phoenix Stinson Reliant 35cc - 220 cm

  De Stinson Reliant was een eenmotorige hoogvliegtuigen uit de jaren 30 en 40. De Stinson was vaak uitgerust met 4 of 5 zitplaatsen en diende als een trainings-, verbindings- en transportvliegtuig
  Het model van de Stinson Reliant van Phoenix Model is tot wel 95% geprefabriceerd en bedekt met Oracover-folie. Dankzij de nieuwe lasersnijtechnologie is een lichtgewicht en zeer sterke houtconstructie geproduceerd met veel nieuwe details.

  De Stinson Reliant is ontworpen voor een 63 mm borstelloze motor of een 30-35cc verbrandingsmotor. Toegang tot de batterij wordt geleverd door de afneembare cockpit. Alle hardwareonderdelen die nodig zijn voor de montage zijn inbegrepen bij de levering.

   

  € 469,00
 • Phoenix Waco 60cc - 230 cm

  Levertijd: 7 tot 10 werkdagen!

  Phoenix Waco 60cc - 230 cm

  De Waco is een dubbeldekker waarvan de glorie de jaren 30 en 40 was. Het model wordt gekenmerkt door zijn prototypische uiterlijk en de gedetailleerde cockpit. De Waco F5C is manoeuvreerbaar en ook conditioneel aerobatisch. Rollen, loops en backvluchten zijn gemakkelijk mogelijk. De motorkap is gemaakt van glasvezel en geverfd. De Waco met een spanwijdte van 230 cm is gemaakt van hout van hoge kwaliteit en bedekt met originele Oracover-folie. Met de aanbevolen krachtige motoren bereikt het model indrukwekkende vliegprestaties. Het kan dynamisch vliegen en hangt goed op het gas.

  Het model is ontworpen voor een 60 cc interne verbrandingsmotor of een borstelloze motor van 80 mm. Toegang tot de aandrijfbatterij wordt geboden door de volledig verwijderbare kap.
  De Waco is tot 95% geprefabriceerd en bedekt met Oracover folie, alle kleine onderdelen die nodig zijn voor de constructie zijn inbegrepen.

   

  € 799,00
 • Phoenix A26 Invader - 230 cm

  Levertijd: 7 tot 10 werkdagen!

  Phoenix A26 Invader - 230 cm

  De A26 Invader is een tweemotorige bommenwerper die door Amerikanen wordt gebruikt tijdens de Tweede Wereldoorlog en tijdens de oorlog in Vietnam. Het model is volledig gemaakt van hout van hoge kwaliteit en bedekt met originele Oracover-folie. Het model boeit onder andere door een ontwikkelde cockpit, intrekbaar landingsgestel, vleugels en nog veel meer details. Met de aanbevolen krachtige motoren bereikt het model indrukwekkende vliegprestaties. Het model is ontworpen voor twee 7,5 cc verbrandingsmotoren of twee borstelloze motoren van 42 mm. De A26 Invader is tot wel 95% geprefabriceerd en bedekt met Oracover-folie, alle kleine onderdelen die nodig zijn voor de constructie zijn inbegrepen.

   

   

   

  € 499,00
 • Phoenix Westland Lysander - 320 cm

  Levertijd: 7 tot 10 werkdagen!

  Phoenix Westland Lysander - 320 cm

  Het Westland Lysander overtuigd door het grote prototypische vluchtpatroon en de hoogwaardige afwerking. De motorkap is gemaakt van glasvezel en geverfd. De Westland Lysander is volledig gemaakt van hout van hoge kwaliteit en bedekt met originele Oracover folie. Met de aanbevolen, krachtige motoren bereikt het model uitstekende vliegprestaties. Het model heeft een zeer goed vlieggedrag, wat te danken is aan de grootte, de kleine V-vorm van het oppervlak en de constructie als een hoogdekker. Het model is ontworpen voor een 50 - 60 cc interne verbrandingsmotor of een borstelloze motor van 82 mm. 

   

  € 649,00
 • Phoenix Westland Lysander - 190 cm

  Levertijd: 7 tot 10 werkdagen!

  Phoenix Westland Lysander - 190 cm

  Het Westland Lysander overtuigd door het grote prototypische vluchtpatroon en hoogwaardige afwerking. De motorkap is gemaakt van glasvezel en geverfd. De Westland Lysander is volledig gemaakt van hout van hoge kwaliteit en bedekt met originele Oracover folie. Met de aanbevolen krachtige motoren bereikt het model uitstekende vliegprestaties. Het model heeft een zeer goed vlieggedrag, wat te danken is aan de grootte, de kleine V-vorm van het oppervlak en de constructie als een hoogdekker. Het model is ontworpen voor een 8,5 cc  verbrandingsmotor of een borstelloze motor van 42 mm. 

  € 239,00
 • Phoenix Decathlon 20cc - 230 cm

  Levertijd: 7 tot 10 werkdagen!

  Phoenix Decathlon 20cc - 230 cm

  De Decathlon is een all-round high-wing vliegtuig dat ook kan worden gebruikt voor aerobatics en aerobatic training. De motorkap is gemaakt van glasvezel en geverfd. De decathlon is volledig gemaakt van hout van hoge kwaliteit en bedekt met originele Oracover-folie. Met de aanbevolen krachtige motoren bereikt het model indrukwekkende vliegprestaties. Het model is ontworpen voor een 20 cc verbrandingsmotor of een borstelloze motor van 50 mm. De aandrijfaccu is toegankelijk via de zijdeur. De Decathlon is tot 95% geprefabriceerd en bedekt met Oracover folie, alle kleine onderdelen die nodig zijn voor de constructie, zijn inbegrepen.

   

  € 369,00
 • Phoenix Tucano 35cc - 206 cm

  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen!

  Phoenix Tucano 35cc - 206 cm

  De indrukwekkend grote Tucano van Phoenix Models boeit als de "kleine" Tucano met zijn schaalcockpit incl. Piloot en vele andere schaaldetails. Een ander hoogtepunt is het robuuste en verende intrekbare landingsgestel - dit is al inbegrepen. De motorkap is gemaakt van glasvezel en geverfd. De Tucano is volledig gemaakt van hout van hoge kwaliteit en bedekt met originele Oracover-folie. Met de aanbevolen krachtige motoren bereikt het model indrukwekkende vliegprestaties. Het model is ontworpen voor een 35 cc verbrandingsmotor of een 63 mm borstelloze motor. Toegang tot de aandrijfbatterij wordt geboden door de volledig verwijderbare kap. De Tucano is tot 95% geprefabriceerd en bedekt met Oracover folie, alle kleine onderdelen die nodig zijn voor de constructie, zijn inbegrepen.

   

   

   

  € 559,00
 • Phoenix Shoestring - 153 cm

  Levertijd: 7 tot 10 werkdagen!

  Phoenix Shoestring - 153 cm

  De Shoestring is een volbloed racevliegtuig dat indruk maakt door zijn aangename uiterlijk. Dankzij zijn indrukwekkende vliegsnelheid en wendbaarheid is het model bij uitstek geschikt voor pyloonracen. De motorkap is gemaakt van glasvezel en geverfd. De shoestring is gemaakt van hout van hoge kwaliteit en bedekt met originele Oracover-folie. Met de aanbevolen krachtige motoren bereikt het model indrukwekkende vliegprestaties. Het model is ontworpen voor een 8,5 cc interne verbrandingsmotor of een borstelloze motor van 42 mm. Toegang tot de aandrijfbatterij wordt geboden door de volledig verwijderbare kap. De shoestring is tot 95% geprefabriceerd en bedekt met Oracover folie, alle kleine onderdelen die nodig zijn voor de constructie, zijn inbegrepen.

   

  € 229,00
 • Phoenix Spitfire 20-30cc - 180 cm

  Levertijd: 7 tot 10 werkdagen!

  Phoenix Spitfire 20-30cc - 180 cm

  De Warbird-serie van Phoenix is ​​tot 95% geprefabriceerd en bedekt met Oracover-folie. Dankzij de nieuwe lasersnijtechnologie is een lichtgewicht en zeer sterke houtconstructie geproduceerd met veel nieuwe details. Het model maakt indruk op onder andere een ontwikkelde cockpit, een intrekbaar landingsgestel en vele andere details. De motorkap is gemaakt van glasvezel en geverfd. De Spitfire is volledig gemaakt van hout van hoge kwaliteit en bedekt met originele Oracover-folie. Het model is ontworpen voor een 20-30 cc interne verbrandingsmotor of een 63 mm borstelloze motor. Toegang tot de aandrijfbatterij wordt geleverd door een afneembaar deksel. De Spitfire is afgewerkt met Oracover folie bedekt, alle kleine onderdelen die nodig zijn voor de constructie zijn inbegrepen.

   

  € 459,00
 • Phoenix STUKA Ju87 - 191 cm

  Levertijd: 7 tot 10 werkdagen!

  Phoenix STUKA Ju87 - 191 cm

  De STUKA Ju87 is een eenmotorig gevechtsvliegtuig uit de tijd van de Tweede Wereldoorlog. Het was een Jagers vliegtuig -STUKA - die zijn bomaanslag aankondigde met het gehuil van de sirenes. De STUKA Ju87 bommenwerper is gemaakt van hout van hoge kwaliteit en bedekt met originele Oracover-folie. 

   

  € 389,00
 • Phoenix Piper J-3 Cub - 215 cm

  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen!

  Phoenix Piper J-3 Cub - 215 cm

  De klassieker, een Piper J3 Cub EP mag in geen enkele verzameling ontbreken. Het model is bedoeld voor elektrische aandrijving en verbranding. De Piper J3 Cup is afgewerkt in een houten constructie gemaakt van CNC gefreesde onderdelen en bedekt met Oracover folie. Alle kleine onderdelen voor de vleugels en de motorinstallatie zijn al inbegrepen.

   

  € 289,00
 • Phoenix Pilatus PC-21 - 145 cm

  Levertijd: 7 tot 10 werkdagen!

  Phoenix Pilatus PC-21 - 145 cm

  De Pilatus PC-21 met 145 cm overspanning van de bekende fabrikant Phoenix Models is gebaseerd op de nieuwste versie. Het model maakt onder andere indruk met zijn uitgebreide cockpit, bestuurbaar neuslandingsgestel, flaps en vele andere details. De motorkap is gemaakt van glasvezel en geverfd. De PC-21 is volledig gemaakt van hout van hoge kwaliteit en bedekt met originele Oracover-folie.

  Het model is ontworpen voor een 10 - 15 ccm interne verbrandingsmotor of een borstelloze motor van 50 mm. Toegang tot de aandrijfbatterij wordt geleverd door de afneembare cabinedak.
  De PC-21 is tot wel 95% geprefabriceerd en bedekt met Oracover-folie, alle kleine onderdelen die nodig zijn voor de constructie zijn bij de levering inbegrepen.

  Het model vliegt zeer goedaardig en neutraal en is daarom niet alleen geschikt voor de expert.

   

  € 379,00
 • Phoenix T-6 Texan II - 149 cm

  Levertijd: 7 tot 10 werkdagen!

  Phoenix T-6 TEXAN II 149 cm

  De Phoenix T-6 Texan II is een tweezits onderdekker met statiefophanging dat ook kan worden gebruikt voor aerobatics en aerobatic training. Het model maakt onder andere indruk met zijn uitgebreide cockpit, bestuurbaar neuslandingsgestel en vele andere details. De motorkap is gemaakt van glasvezel en geverfd. De T-6 Texan II is volledig gemaakt van hout van hoge kwaliteit en bedekt met originele Oracover-folie.

  Het model is ontworpen voor een 8,5 cc verbrandingsmotor of een borstelloze motor van 42 mm. Toegang tot de aandrijfbatterij wordt geleverd door een afneembaar deksel. De T-6 Texan II is tot 95% geprefabriceerd en bedekt met Oracover-folie, alle kleine onderdelen die nodig zijn voor de constructie zijn bij de levering inbegrepen.

  Goede vliegeigenschappen van een aerobatic trainer met een fantastische uitstraling.

   

   

   

  € 249,00